Kapsalon de Worp is al sinds 1925 een begrip in Bathmen.
Vroeger als herensalon, maar de laatste 30 jaar is kapsalon de Worp uitgegroeid tot een gezinssalon waar u in een gezellige sfeer naar uw wens behandeld wordt.
Vanaf 1987 is de salon in eigendom van Willem en Bettie Gersen. Na het overlijden van Willem in het voorjaar van 2017 wordt de zaak voortgezet door Bettie met als bedrijfsleidster Willeke Dassen.
Wij volgen de modetrends op de voet, en gaan geregeld naar bijscholingscursussen. U kunt bij ons terecht voor alle behandelingen; knippen, verven, permanenten, bruidskapsels, zelfs make-up, wenkbrauwen epileren / verven en wimpers kleuren.
Kapsalon de Worp bestaat uit een ervaren en gediplomeerd team, bestaande uit 9 medewerkers. De kapsalon beschikt over 11 kapplaatsen.
De koffie staat altijd klaar en parkeren kunt u bij ons gratis achter of voor de salon. Maak gratis gebruik van onze haal- en brengservice binnen een straal van 10 km.Contact


Molenstraat 8
7437 AH Bathmen
Tel. (0570) 54 13 36

info@kapsalondeworp.nl
www.facebook.com/DeWorpKapsalon

Bettie

Bettie:

“Een salon waar iedereen terecht kan”

Bettie is als eigenaresse het langst actief in de salon. Deze nam ze over van Herman van de Worp die als klassieke herenkapper in hetzelfde pand actief was. Bettie nam het roer van Herman over en ging meerdere doelgroepen bedienen; Heren, dames, kinderen, jong en oud. Iedereen moest zich thuis voelen. Goede kwaliteit, scherpe prijs was de boodschap en die is nog altijd actueel. Goed opgeleide kappers die je van een modern kapsel kunnen voorzien, omgeven met dorpse gezelligheid. 
Als kapster is Bettie van alle markten thuis. Haar uitgebreide ervaring zorgt ervoor dat geen techniek haar onbekend is. Ze kan net zo goed uit de voeten met een scheermes als met een tondeuse. Als je niet graag kletst tijdens je bezoek aan Kapsalon kan je beter niet je afspraak bij Bettie inplannen. Ze is een echte praatgraag en hoort graag de laatste nieuwtjes uit het dorp. 

Leuk weetje: Bettie heeft een hondje Peppie dat ze hopeloos verwend. 


Willeke

Willeke:

“De binding met mijn klanten is voor mij super belangrijk”

Willeke droomde er als kind al van om kapster te worden. Ze is als leerling begonnen in een kapsalon in Lochem en vervolgens aan de slag gegaan bij een salon in Zutphen waar ze 13 jaar heeft gewerkt en is opgeklommen tot bedrijfsleidster. Daarna volgde de overstap naar Kapsalon De Worp waar ze nu al 21 jaar als bedrijfsleidster werkt. Willeke woont in Bathmen samen met haar man in een prachtige verbouwde boerderij net buiten het dorp.
Willeke heeft altijd een goed humeur en heeft zichtbaar liefde voor het vak. Haar passie ligt vooral bij het knippen, waarbij ze kapsels met lang haar het leukst vind om te doen. Het allerbelangrijkste voor Willeke is haar relatie met klanten. Ze houdt van een praatje en gezelligheid om zich heen. Als bedrijfsleidster heeft ze ogen in haar achterhoofd en houdt ze alles in de gaten.

Leuk weetje: Samen met haar man Henri heeft Willeke haar ouderlijk huis prachtig gerenoveerd. Een deel van deze voormalige boerderij verhuurt ze als vakantiewoning “de Bolle”.
 


Mayke

Mayke:

“Een goed kapsel geeft mensen zelfvertrouwen, dat is het mooie van ons vak!”

Mayke is afkomstig uit het Twentse Goor, maar woont al lange tijd in Bathmen samen met haar vriend Wilco en drie kids. Ze deed haar opleiding en ervaring op in de grootste kapsalon van Enter. Als accountmanager voor een bekend kappersmerk, verzorgde ze trainingen voor kappers en stylisten door het hele land om ze bekend te maken met de laatste trends en kleurtechnieken. Toen mede-eigenaar Willem Gersen (haar schoonvader) in 2016 overleed besloot Mayke terug te keren naar het vak van kapster en ze is nu een vaste kracht in het team van Kapsalon de Worp
Bij een trendzetter als Mayke ben je in goede handen. Ze is van alle markten thuis, beheerst alle aspecten en technieken van het vak en vind het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Wil je naast een nieuwe coupe of kleuradvies ook een gezellig bezoek aan de kapper? Dan ben je bij Mayke aan het juiste adres.
Leuk weetje: Mayke is de schoondochter van eigenaresse Bettie en heeft naast haar kappersopleiding ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste en de fotovakschool gedaan. Een creatieve duizendpoot dus. Ze kan dan ook beter klussen als haar vriend.


Anouk

 
Anouk: 

“Ik werk graag met oog voor detail” 

Ook Anouk is al op jonge leeftijd verliefd geworden op het kappersvak. In haar privéleven moet ze de liefde echter nog vinden, want deze Bathmense dame is nog vrijgezel. Ze is begonnen als stagiair en is na haar vaste aanstelling als allround kapster in 2014 nooit meer weggegaan. 
Anouk is goed in gedetailleerd en precies werk. Vandaar dat make-up aanbrengen en High-lights inzetten dan ook tot haar favoriete werkzaamheden horen. 

Leuk weetje:  Met haar vriendinnen gaat ze ook vaak op stap en zoekt ze daar ook graag de gezelligheid op. 


Melena

Melena 

“Mensen blij maken met een nieuw kapsel”

Melena is als leerling kapster is begonnen in een salon in Deventer. Daar kon ze na haar opleiding te hebben afgerond direct aan de slag Nadat ze daar 7 jaar als allround kapster werkzaam is geweest, vond ze het tijd worden voor een andere omgeving en uitdaging. Sinds twee jaar maakt ze deel uit van team de Worp. 
Je herkent Melena meteen aan haar indrukwekkende bos krullen die ze van nature heeft. Hierdoor is ze zich gaan specialiseren in krullen knippen en behandelen. Dat vindt ze dan ook het leukste om te doen. Daarnaast houdt ze van de afwisseling die het kappersvak met zich meebrengt en dat geen klant en behandelwens hetzelfde is. 

Leuk weetje: Niet alleen haar krullen dansen, Melena doet zelf ook aan Jazz dance.  


 
Kapsalon de Worp is al sinds jaar en dag een erkend leerbedrijf voor de kappersbranche en onderhoud nauwe contacten met diverse kappersopleidingen en brancheorganisaties. Onze kapsters is spé zijn onmisbaar en verantwoordelijk voor allerlei activiteiten. Zo kan je ze aan de telefoon krijgen als je een afspraak maakt of ze bieden je een kop koffie aan en maken schoon. Uiteraard maken ze ook de eerste stappen in het vak en wassen haar of zetten kleuren in. Een opleiding tot kapster duurt vier jaar en wordt geleidelijk opgebouwd. De begeleiding hierbij is zeer intensief en wordt verzorgd door ervaren collega’s.

Onze kapsters in opleiding: 


Meike

 
Meike:
 
Als Beroepsbegeleidende leerweg (BBL) leerling is Meike vier dagen per week in onze salon te vinden. Eén dag in de week gaat ze naar school in Deventer.